Motorsport Salon Ljubljana 2010

image

Nasvidenje do prihodnjega leta

2. MotorSport Salon Ljubljana je danes ob 18. uri na Gospodarskem razstavišču počasi zaprl vrata. Organizator Samo Čede je že napovedal tretjo izvedbo salona, ki bo v vseh pogledih še večji in boljši. Točen termin še ni določen, vendar bo vsekakor potekal v marcu 2011. Letošnji salon je nedvomno dokazal, da imamo na sončni strani Alp veliko bencinskih navdušencev, ki si želijo avto-moto šport spoznati izza volana. Več kot 60 voženj so v dveh dneh odpeljali obiskovalci z dirkalnikoma fiat seicento in toyoto yaris. Nekaj čez 30 se jih je odločilo popeljati na sovozniškem sedežu pokalnega renault clia RS, medtem ko je za volan mercedes-benza CLC sedlo nekaj čez 120 obiskovalcev in se preizkusilo na podlagi SportDrifta.

Vse to jasno nakazuje, da Ljubljana, kot slovenska prestolnica, potrebuje takšen dogodek s še več neposrednimi aktivnostmi za obiskovalce. Formula 1 Red Bull in Ford Focus RS WRC pa sta k zadovoljivemu obisku zagotovo veliko pripomogla.

Samo Čede: »Zadovoljni smo z izvedbo salona. Lahko pa bi slovenski dirkači pokazali malo več volje in se pokazali, svoje dosežke in dirkalnike, kakor je to v navadi v tujini. Le tako bodo lahko našli pokrovitelje in pravilno predstavili avto-moto šport javnosti.«

Drago Božič: »Bilo je dobro, vendar ne dovolj, da bi bilo lahko še boljše.«

IMG_6995 IMG_7420 IMG_7276

Pripravil: Iztok Franko, odnosi z javnostmi e-naslov: press@motorsport-salon.si

mob. tel.: +386/31/235 503                                       www.motorsport-salon.si

Schreibe einen Kommentar